miercuri, 13 iulie 2011

Lumea veche si lumea noua

In lumea veche tot ce facem e sa ii exploatam pe cei din jurul nostru, fara scrupule.
In lumea noua tot ce fac e sa isi respecte semenii.

marți, 12 iulie 2011

Taximetristii

Stiu stiu-nu putem face stereotipuri, nu putem generaliza. Dar deja de prea multe ori, prea multi taximetristi mi-au taiat calea, au oprit ca sa-si lase clientii in mijlocul celuei mai aglomerate strazi blocand traficul minute in sir pentru a da rest la vreun studentel arab care abia a iesit din Diesel si mergea si el la cursuri, pentru a nu spune ca toti sunt la fel. Li se rupe de trafic, li se rupe de mine si de faptul ca poate si eu ma grabesc si trebuie sa ajung la servici, li se rupe de tot. Eu intotdeuna am crezut ca ei sunt un fel de soferi semiprofesionisti, care trebuie sa ajute la fluidizarea traficului, trebuie sa vada traficul si sa-l inteleaga. Dar nu e asha. Majoritatea sunt niste incompetenti sau niste batrani care nu-si mai gasesc alte joburi si atunci se fac taximetristi. De musai ca de voie buna!
Alaltaieri un batranel de vreo 75 e ani-mare caracter, mi-a aratat degetul din mijloc pt ca eu urcam linistita Calea Turzii pe banda a doua. Eram doar eu si el pe toata strada si chiar aveam viteza legala de data aceasta, deci nu avea ce comenta ca sunt pe banda a doua -dar a avut el chef sa-mi demonstraze cu obosita lui de Dacie ca e potent. Ei bine fuck u too tataie, ca am tinut-o intr-o injuratura pana la capat la Observator-si i-am dat si muie pe deasupra. Another day in Paradise.

Condusul in oras

De cate ori conduc corect in oras si nu ma bag-nu ma infig, nu fortez pe nimeni ma simt ca o fraiera. Pentru ca sunt 1000 altii care mi-o i-au in fata pentru ca ei nu sunt fraieri.